GET YOURSELF
REFRESHED

Minails

Aan huis heb ik mijn Nagelstudio Minails; een prettige plek. De laatste nieuwtjes worden uitgewisseld met een kopje thee.

min

Nieuwe klanten zijn natuurlijk van harte welkom en genieten net als mijn trouwe klanten van voordeel. Zo krijgen alle klanten een klantenkaart met introductiekorting en recht op nog meer korting al bij de vijfde behandeling. Het mag betaalbare luxe blijven.

Bij Nagelstudio Minails draait het naast de prettige sfeer als eerste om perfecte nagels. Om lifting of scheuren te voorkomen werk ik alleen met de beste kwaliteit. Jouw nagels moeten gegarandeerd minimaal 3 weken perfect blijven zitten!

Als jouw nagels binnen één week toch liften of scheuren repareer ik dat altijd gratis. Altijd, dus ook als het een gevolg is van een ongelukje.

Om de kwaliteit te waarborgen is hygiëne heel belangrijk. Daarom gebruik ik ook bij jou een nieuwe vijl, schone borstels, schone handschoenen, schone handdoek en instrumenten.

Nagels zijn een sieraad voor je handen. Je nagels zijn je visitekaartje! Als je niet helemaal tevreden bent met je natuurlijke nagels of gewoon mooiere nagels wenst zijn gelnagels een ideale oplossing. Met gelnagels kan je eindeloos in kleur en vorm variëren. Als je gelnagels hebt zijn je nagels niet alleen mooier maar ook beschermd.

Voor een verzorgde uitstraling is manicure zonder gelnagels ook mogelijk. Ideaal voor vrouwen én mannen met de behoefte aan een perfect visitekaartje maar geen gelnagels willen.